ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ     |     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     |     ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
 
 
 
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.


                

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

» ΟΡΓΑΝΩΣΗ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ


Φίλες και Φίλοι,


Ήλθε η ώρα να μιλήσει ο Λαός να μιλήσουμε ΟΛΟΙ μας.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε αποσβολωμένοι τις αλητείες, τις κλεψιές, τις βρωμιές και τις δολοπλοκίες του πολιτικού κόσμου, περιμένοντας την ώρα της εκδίκασης του Λαού.

Η ώρα έφτασε και είναι Κυριακή 7 Ιουνίου όταν θα ψηφίσουμε για τις Ευρωεκλογές.

Παρά το γεγονός ότι η ψήφος των ευρωεκλογών δεν αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, μια μαζική καταψήφιση των βρώμικων κομμάτων της Βουλής, θα τους δείξετε ότι δεν τους αντέχετε άλλο και πρέπει ν’ αλλάξουν συμπεριφορά.
Τα κόμματα αυτά παίρνουν από το αίμα σας δηλαδή τον προϋπολογισμό, 76 εκατομμύρια ευρώ για τις εκλογικές τους ανάγκες, δηλαδή για να σας κάμουν πλύση εγκεφάλου και να τους ξαναψηφίσετε.

Το Κόμμα Φιλελευθέρων δεν παίρνει χρηματοδότηση ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, γι’ αυτό σας καλούμε εφόσον εγκρίνετε την αναγκαιότητα ύπαρξής μας στο πολιτικό σκηνικό, να μας ενισχύσετε όπως μπορεί ο καθένας προκειμένου να αντιμετωπίσαμε τα έξοδα συμμετοχής μας στις εκλογές.
Ο κοινός λογαριασμός του κόμματος στην Εθνική Τράπεζα είναι: 166-75124578 και μπορείτε να καταθέσετε ό,τι θέλετε.

Εμείς θα σας δώσουμε ανάλογα κουπόνια τρυπημένα από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής.

Απαιτούνται αρκετά έξοδα για το ευρωψηφοδέλτιο, να εκτυπώσουμε 14 εκατομμύρια ψηφοδέλτια και να τα προωθήσουμε στις 56 εκλογικές νομαρχίες της χώρας, καθώς και σε όλα τα Ελληνικά Προξενεία των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.